Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Uysal'dan şampiyonlara Teşekkür Belgesi”

Uysal

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında birincilik madalyaları alarak büyük başarılara imza atan Burhaniyeli Özel Sporculara Teşekkür Belgelerini vererek onurlandırdı.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonalarında birincilik madalyaları alarak büyük başarılara imza atan Burhaniyeli Özel Sporculara Teşekkür Belgelerini vererek onurlandırdı.
Şampiyonların Teşekkür Belgeleri, Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesinin Beksan Tesislerinde düzenlenen yemek töreninde verildi.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak, atletizm, masa tenisi, yüzme, futbol, voleybol, basketbol gibi 14 dalda 16 bin zihinsel engelliye spor yaptırıldığını, kayak ve masa tenisinde Dünya Şampiyonlukları, Atletizm ve Yüzmede Dünya ikinciliklerini kazanan ekipte yer alan Burhaniyeli sporcular Atletizm ve Bocce Dallarında Türkiye Şampiyonalarında birincilik madalyaları aldıkları açıklandı.
Özel Sporcular Antrenörü Deniz Erenoğlu: “Güzel başarılara imza attık”
“Özel sporcularımla çalışmaya atletizm kurslarıyla başladık. Daha sonra bu çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmaların sonucunda Marmara Şampiyonasına 3 çocukla 6 branşda katıldık. Bu branşlarda 4 altın bir Gümüş madalya ile döndük. Özkan gülle atmada Marmara bölge ikincisi, İpek Buse 400 metre de ve gülle atmada Marmara bölge birincisi, Utku Selçuk 200 metre ve gülle atmada Marmara bölge birincisi oldu.” dedi.
Daha sonra da 2-4 Mayıs tarihlerinde Adana`da yapılan Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasına katıldıklarını belirten Erenoğlu, “Yarışmaya İpek Buse ile katıldık 1500 metrede Türkiye Şampiyonu oldu. 3 adım atlamada Türkiye ikincisi, 4 adım atlama da Türkiye dördüncüsü oldu. Daha sonra Burhaniyeli Özel Sporcular M. Akif Karaca ve Selçuk Pirim, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’nun 10–12 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Bocce Birinciliği yarışmalarından Türkiye 6.sı olarak döndüler” diye konuştu.
Erenoğlu, bu güzel geceyi kendilerine yaşatan başta Belediye Başkanı Necdet Uysal olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, engelli özel sporcuların antrenörleri Deniz Erenoğlu yönetiminde kısa zamanda çok çalışarak güzel başarılara imza attıklarını kaydetti.
Hepimiz potansiyel birer engelliyiz diyerek konuşmasını sürdüren Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Bu kardeşlerimizde bizden içimizden biri. Engellilik kişilerin tercihi değil birbirimizi olduğumuz gibi kabul edeceğiz. Hepinizi kutluyor ve başarılarınızın devam etmesini diliyorum. Şahsım ve belediye olarak her zaman sizlerin yanında yer alacağız.” dedi.
Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Hayri Akduran’da, katıldıkları yarışmalarda başarılara imza atan sporculara desteklerini esirgemeyen böylesi sıcak bir ortamda buluşma gerçekleştiren ve “Teşekkür Belgesi” veren Belediye Başkanı Necdet Uysal ile eşi Aydan Uysal’a teşekkür etti.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli